Healing & Reiki

Hands of Light - Healing & Reiki

Ook voor Healing en Reiki kan je terecht bij Hands of Light. Op deze pagina gaan we dieper in op deze eeuwenoude methodes.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse benaming en kan best vertaald worden als “universele levensenergie” of “universele levenskracht”.
Seichem is kosmische helende energie die de 4 elementen bevat: Aarde, Vuur, Water en Licht/Lucht.

Tijdens een healing maak ik gebruik van Reiki/Seichem-energie. Het is dus niet mijn energie die wordt doorgegeven, maar zuivere energie. Ik werk steeds volledig intuïtief.

Hands of Light - Healing & Reiki

Hoe gaat een Healing of Reiki-sessie in zijn werk?

Tijdens de healing lig je op de massagetafel of zit je op een stoel. Je kleding houd je aan. Ik werk op en rond jouw lichaam (in jouw energieveld). Door de toevoer van zuivere en ondersteunende energie begint jouw eigen energie beter te stromen, vnl. op de plaatsen waar deze niet zo goed stroomt. Een Healing werkt op fysieke zaken, maar ook op emotioneel en mentaal vlak. Doordat je in een diepe ontspanning gaat, komen er vaak tijdens of na een healing bepaalde inzichten die jou kunnen helpen in je leven. Healing en Reiki brengen je meer in balans en creëeren een gevoel van welzijn.

Interesse in Healing of Reiki-sessie ? Maak een afspraak.

Wens je graag ingewijd te worden in Reiki of Seichem of wil je er iets meer over vernemen ? Neem dan een kijkje op de pagina Reiki & Seichem inwijdingen.