Hands of Light Hands of Light

Persoonlijke begeleiding en groepscursussen in Beveren-Waas
Hands of Light

Carine De Backer van Hands of Light in Beveren-Waas is Life & Mindfulness Coach, Healer & Teacher. Sinds 2009 begeleidt ze mensen naar een betere gezondheid, meer innerlijke rust, balans en geluk.

Aanpak op maat

Tijdens haar eigen zoektocht heeft Carine zich via cursussen, workshops en lectuur verdiept in diverse manieren om een gebalanceerde levensstijl te bereiken en kwam ze tot de conclusie dat er heel wat mogelijke manieren zijn, maar dat de ene weg net iets makkelijker en sneller gaat of jou net iets beter ligt dan de andere. Ze heeft dan ook een heel eigen aanpak ontwikkeld om je op een snelle en efficiënte manier te helpen.


Waarmee kan Carine je helpen

Hands of Light heeft een ruim aanbod om jou te helpen op de weg naar meer balans en rust : mindfulness, meditatie, coaching, healing, reiki, massage en zoveel meer
Hierdoor is er voor iedereen die een manier zoekt om tot rust te komen, zich meer te ontspannen en die gezonder en gelukkiger in het leven wil staan, een therapie of methode om hem of haar hierbij te helpen. Door haar uitgebreide toolbox en ervaring weet Carine steeds de juiste aanpak te vinden voor elke cliënt en beperkt ze zich tijdens een consult niet altijd tot één specifieke methode.

Maak een afspraak

Wens je de verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven en geluk in handen te nemen en de eerste stap te zetten om jouw potentieel ten volle te ontwikkelen? Neem dan contact op voor een persoonlijk intakegesprek. Carine bekijkt dan samen met jou wat de meest aangewezen aanpak is.

Wens je een afspraak voor een healing, massage, cursus of workshop? Maak dan meteen een afspraak.

 

Alle op deze website vermelde behandelingen, cursussen, producten, enz. zijn bedoeld om jouw gezondheid en welzijn op een optimale manier te ondersteunen. Ze kunnen een medische, psychologische of psychiatrische behandeling aanvullen, maar deze niet vervangen.

Activiteiten

Wil je graag een cursus, workshop of mediatie avond volgen? Ontdek de activiteiten en schrijf je in.

Ontdek onze
diensten

Van mindfulness en meditatie tot coaching, healing en reiki en zoveel meer. Bij Hands of Light bieden we een totaalaanbod aan behandelingen en sessies om innerlijke rust en balans te creëren.

 

Carine De Backer in beeld