Coaching voor particulieren en bedrijven

Opteer je voor begeleiding gedurende meerdere sessies of coaching, neem dan contact op voor een in-take gesprek. Ook voor bedrijfsleiders die graag willen investeren in de mentale gezondheid of het welbevinden van hun medewerkers is dit een interessante optie.

Individuele begeleiding - coachingtraject

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we na of we beiden de samenwerking zien zitten, of je voldoende gemotiveerd bent om voor échte verandering te gaan en kunnen we in onderling overleg de juiste cursus of maatparcours kiezen.

Je kan ook opteren voor een coachingtraject van 3 of 6 maanden. Dit traject bestaat uit een wekelijks of veertiendaags consult van telkens 1,5 uur waarbij o.m. gesprekstherapie, healing, meditatie, energetische oefeningen en andere technieken toegepast worden. Voor dit traject wordt er vooraf een prijs afgesproken.

Coaching voor bedrijven

Ben je bedrijfsleider en wil je jouw medewerkers ondersteunen of hun stressniveau verlagen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Steeds meer mensen kunnen gedurende een langere periode niet werken door burn-out, CVS, fibromyalgie e.d. Investeren in de duurzaamheid van medewerkers om hun stressniveau te verlagen en op een positievere manier om te leren gaan met problemen, is dan ook een goede investering en kan op termijn veel geld besparen.

Je kan jouw medewerkers laten deelnemen aan een cursus mindfulness op individuele basis, maar ook een groepscursus binnen het bedrijf is mogelijk. De juiste aanpak – mindfulness, training, opleiding of coaching - kan dan samen bekeken worden. Vervolgens wordt er een offerte op maat uitgewerkt.

Interesse? Neem contact op.