YOD, melchizedek, shaktipac en violet vuur initiaties

Hands of Light - YOD

Bij Hands of Light kan je verschillende initiaties volgen, zoals YOD te Beveren-Waas, melchizedek, shaktipac en violet vuur. Je kan ook enkel voor YOD en melchizedek kiezen of voor shaktipat en violet vuur. Dit is dan telkens een cursus van een halve dag. Tijdens de cursus krijg je meer informatie over het werken met deze energieën en de initiaties. Vanzelfsprekend krijg je ook een syllabus mee.

YOD

YOD is een initiatie uit het Oude Egypte die de zielenster of wezenster verbindt met de ziel, het derde oog en het hart. De zielenster is de “Godsvonk”. Door deze verbinding kom je meer in contact met “Al wat is” en met jezelf. Het weten wordt bezield er kan meer vanuit het hart gehandeld worden. Hierdoor kan je vaak ook dieper aarden.

Melchizedek

De melchizedek initiatie opent naar de Orde van Melchizedek of de Grote Witte Broederschap. Melchizedek is de hogepriester van deze Kosmische Broederschap, waarvan tal van verrezen Meesters deel uitmaken, o.m. Boeddha, Maitreya, Jezus, Marie, Kwan Yin, El Morya en Saint Germain. De kern van de Grote Witte Broederschap is Liefde. Liefde is de grootste kracht op aarde. Deze initiatie opent de weg naar liefde en het werken vanuit mededogen.

Shaktipac/Shaktipat

De Shaktipat- of Shaktipac- initiatie geeft je een extra dosis energie en zorgt voor een verbinding met de Zon. Tijdens de initiatie vindt er een energieoverdracht plaats naar de ruggengraat van de wijdeling.

Hands of Light - YOD

Violet vuur

Volgens de esoterische traditie zijn er in de kosmos zeven stralen. De zevende straal wordt het Violette Vuur of de Violette Vlam genoemd. Saint Germain, die in het huidige tijdperk zeer actief is, is de Hoeder van het Violette Vuur. Violet vuur is een zeer sterke kosmische kracht die karma en emotionele trauma’s kan transmuteren.

Interesse om deze initiaties uit te proberen? Neem dan even contact op met Hands of Light in Beveren-Waas.