CONTACT

Hands of LightHazenhof 15 - 9120 Beveren-Waas Belgiƫ
0496 38 82 24
info@hands-of-light.be
BTW BE 0807 397 910

Uitgebreid gamma aan neveninitiaties

Hands Of Light - Beveren-Waas - NeveninitiatiesDe volgende inwijdingen worden vaak bestempeld als “Neveninitiaties”. Deze benaming schept jammer genoeg de indruk dat het om minder belangrijke initiaties zou gaan. Niets is echter minder waar, deze inwijdingen hebben stuk voor stuk hun eigen waarde.

Meestal zijn het mensen die al een tijdje op het spirituele pad zijn die voor deze prachtige initiaties kiezen, afzonderlijk of als aanvulling op een Reiki- en/of Seichem-inwijding.

YOD

YOD is een initiatie uit het Oude Egypte. De YOD-initiatie verbindt de zielenster of wezenster met de ziel, het derde oog en het hart. De zielenster is de Godsvonk. Door deze verbinding komen we meer in contact met “Al wat is” en met onszelf. Het weten wordt bezield en er kan meer vanuit het hart gehandeld worden. Hierdoor kan je vaak ook dieper aarden.

MELCHIZEDEK

De Melchizedek-initiatie opent naar de Grote Witte Broederschap of Orde van Melchizedek. Melchizedek is de hogepriester van deze Kosmische Broederschap, waarvan tal van verrezen Meesters deel uitmaken, onder meer Boeddha, Maitreya, Jezus, Maria, Kwan Yin, El Morya en Saint Germain. De kern van de Grote Witte Broederschap is Liefde. Liefde is de grootste kracht op aarde. Deze initiatie opent de weg naar liefde en het werken vanuit mededogen.

VIOLET VUUR

Hands Of Light - Beveren-Waas - Neveninitiaties

Volgens een aantal esoterische tradities zijn er in de kosmos zeven stralen werkzaam. De zevende straal wordt het Violette Vuur (of de Violette Vlam) genoemd. Dit is een zeer sterke kosmische kracht. Het Violette Vuur heeft als bijzondere eigenschap dat het karma en emotionele trauma’s vanuit liefde kan transmuteren.

SHAKTIPAT/SHAKTIPAC

De Shaktipat- of Shaktipac-initiatie geeft je een extra dosis energie en zorgt voor een verbinding met de zon. Tijdens de initiatie vindt er een energieoverdracht plaats naar de ruggengraat van de wijdeling.

CURSUS NEVENINITIATIES

Je kan opteren om deze 4 initiaties op 1 dag te ontvangen of per 2, telkens via een cursus van een halve dag. In dat geval ontvang je YOD en Melchizedek samen en de volgende keer Violet Vuur en Shaktipac.

Tijdens de cursus krijg je, buiten de inwijding, meer informatie over deze energieën en hoe je ermee kan werken. Je krijgt telkens ook een syllabus.

Mocht je nog vragen hebben nadat je deze pagina gelezen hebt, kan je mij altijd contacteren.

Back to Top