CONTACT

Hands of LightHazenhof 15 - 9120 Beveren-Waas Belgiƫ
0496 38 82 24
info@hands-of-light.be
BTW BE 0807 397 910

Reiki- en/of Seichem-Initiatie - drie graden

Hands Of Light - Beveren-Waas - Reiki / SeichemTijdens een Reiki-/Seichem-initiatie wordt het centrale energiekanaal zachtjes opnieuw geopend waardoor de energie beter begint te stromen. Een Reiki- en/of Seichem-inwijding heeft een sterk helend effect op jezelf en opent de weg naar jouw persoonlijk ontwikkelingsproces. Na de inwijding stroomt de energie volop doorheen jouw handpalmen naar buiten en zo kan je deze energie ook doorgeven aan anderen.

3 graden

Er bestaan 3 Reiki-/Seichem-graden. Bij elke initiatie wordt het energiekanaal verder geopend. Bij elke inwijding hoort een specifieke cursus. Je hoeft niet alle cursussen te volgen, want elke graad op zich heeft zijn waarde.

Voor sommigen is Reiki en/of Seichem 1 voldoende, anderen groeien uit tot professionele healer en hebben een uitgebreidere opleiding nodig. Als je zelf mensen wil inwijden en opleiden, dan is uiteraard ook een aangepaste opleiding aangewezen.

Na elke inwijding ga je door een zuiveringsperiode. Bij elke cursus ontvang je een syllabus.

Eerste graad Reiki/Seichem

Deze cursus en inwijding(en) worden op 1 dag gegeven. Je krijgt het Reiki-verhaal en de Reiki-geschiedenis te horen,  je krijgt algemene informatie over Reiki/Seichem en het werken met energie in het algemeen. Je ontvangt de initiaties en leert een aantal handposities om jezelf en anderen een Reiki-/Seichem-healing te geven.

Tweede graad Reiki/Seichem

Ook deze cursus en inwijding(en) worden op 1 dag gegeven. Tijdens de initiatie wordt het energiekanaal verder geopend en je leert hoe je de werking van Reiki/Seichem kan versterken en hoe je een afstandshealing kan uitvoeren.
De Reiki- en/of Seichem-symbolen worden aangeleerd.

Derde graad Reiki/Seichem

Bij deze graad worden de Reiki- en de Seichem-initiaties niet op dezelfde dag gegeven. Het energiekanaal wordt nog verder geopend en er wordt dieper ingegaan op het werken en omgaan met energie, je ontvangt het Master-symbool en de initiatie.

Reiki 3a wordt op 1 dag gegeven. Als extra ontvang je de YOD en Melchizedek-cursus en -initiaties. We werken een halve dag rond Reiki en een halve dag rond YOD en Melchizedek.

Ook Seichem 3a wordt op 1 dag gegeven. Als extra ontvang je de Violet Vuur en Shaktipac-cursus en -initiaties.

Reiki en/of Seichem 3b: Master-leraar

Tijdens deze cursus in Beveren-Waas leer je onder meer hoe je de inwijdingen kan doorgeven. Het is een langere opleiding die meerdere maanden duurt en die ook een persoonlijk ontwikkelingsproces op gang brengt.

Verdere informatie en prijs op aanvraag.

Back to Top