CONTACT

Hands of LightHazenhof 15 - 9120 Beveren-Waas Belgiƫ
0496 38 82 24
info@hands-of-light.be
BTW BE 0807 397 910

Techniek van zelfontwikkeling

Bijna iedereen heeft tegenwoordig last van stress. Men is dan ook volop op zoek naar manieren om tot rust te komen. Mindfulness en meditatie zijn hiervoor prima technieken. Ook een massage of healing kan veel rust en ontspanning brengen.

Diepgaand helingsproces

Daar heel wat mensen zichzelf voorbij lopen in deze drukke tijden, gaan ze terug op zoek naar hun eigen kern, naar wie ze werkelijk zijn. Dit proces noemt men "zelfontwikkeling" of bewustwording".

Je wordt je weer bewust van oude ervaringen en trauma's die jou belemmeren om een gezond en gelukkig leven te leiden. Je gaat deze oplossen (helen) en daarbij ontdek je vaak een aantal prachtige kwaliteiten en talenten.

Cursussen en sessies

De cursussen, workshops en sessies bij Hands of Light zijn een ideale manier om dit te bereiken. Je wordt steeds persoonlijk begeleid.

Er is ook een individueel coachingstraject beschikbaar waarbij gesprekstherapie, healing, meditatie, energetische oefeningen, massage, enz. gecombineerd worden zodat je steeds optimale ondersteuning krijgt. 

Contactopname

Wil je graag meer info over één van de onderwerpen op deze site of wens je een voordracht op workshop te organiseren, neem dan contact met me op.

Back to Top