Magneetsieraden voor balans en welbehagen

Hands of Light - Magneetsieraden

Bij Hands of Light vind je een ruime collectie magneetsieraden in Beveren-Waas. Magneetsieraden zien eruit als gewone sieraden, maar ondersteunen ook het magnetische veld rondom het lichaam. Toen ik hier eerst over hoorde, vond ik dit heel raar, maar door mijn persoonlijke ervaring en door erover te lezen, begon ik te begrijpen hoe dit werkt.

Verhoogd welzijn

Door allerlei invloeden, stress, elektrosmog e.d. geraakt het magnetisch veld rondom ons lichaam verstoord (vooral hoogsensitieve personen zijn hier gevoelig voor). Een magneet kan dit veld meer in balans brengen. Klanten vertelden me dat zij de sieraden graag dragen omdat zij onder meer:

  • Een groter gevoel van welzijn ervaren
  • Beter slapen of beter uitgerust wakker worden
  • Minder stress ervaren en zich meer ontspannen voelen
  • Vaak een verzachtende werking ervaren bij kneuzingen en pijn

De magneetsieraden van ENERGETIX zijn gemaakt van edelstaal en zijn nikkel- en allergievrij. De magneetjes worden onzichtbaar weggewerkt in de sieraden.

Ruime collectie

De magneetsieraden van Hands of Light in Beveren-Waas zijn hedendaagse elegante sieraden voor dames, heren en kinderen. Er zijn er zelfs voor je huisdieren zodat ook zij een groter gevoel van welbehagen kunnen ervaren. Er is bovendien ook een heel gamma aan wellnessproducten.

Wens je meer info, een bestelling te plaatsen of een home party? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Je kan ook rechtstreeks een bestelling plaatsen in de webshop waar je meteen de hele collectie kan zien.