CONTACT

Hands of LightHazenhof 15 - 9120 Beveren-Waas Belgiƫ
0496 38 82 24
info@hands-of-light.be
BTW BE 0807 397 910

Healing werkt op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak

Healing

Hands Of Light - Beveren-Waas - Reiki / SeichemReiki en Seichem zijn manieren om de balans te herstellen en een diep gevoel van ontspanning te creëren. Zo kunnen zij ook bijdragen aan de gezondheid en het gevoel van welzijn. Healing en Reiki & Seichem kunnen gecombineerd worden met alle reguliere en/of alternatieve geneeswijzen.

Healing zorgt voor extra energie, stimuleert de doorstroming van energie, brengt jou beter in balans en werkt zeer ontspannend. Dit werkt zowel op lichamelijk als op emotioneel en mentaal vlak. Een Reiki- of Seichem-sessie duurt ongeveer een uur. Tijdens de healing lig je op de massagetafel of zit je op een stoel. Je trekt best makkelijk zittende kleding aan daar je je kleding aanhoudt. De energie stroomt door de handen van de healer naar het lichaam en het energetische veld rondom het lichaam. De dag van een healing gebruik je best geen alcohol.

Wat is Reiki of Seichem?

Reiki is een Japanse benaming die best vertaald kan worden als “universele levensenergie” of “universele levenskracht”. Deze kosmische energie is waarschijnlijk altijd al aanwezig geweest en stroomt over en doorheen alles op aarde.

In de loop der tijden zijn we de kennis rond het werken met deze energie kwijtgeraakt. Eind 19de eeuw werd deze energie (her)ontdekt door een Japanse monnik, Mikao Usui, die verschillende mensen heeft opgeleid. Via een Amerikaanse vrouw van Japanse afkomst, mevrouw Takata, is deze energie kort na de Tweede Wereldoorlog in West-Europa en Noord-Amerika bekend geraakt.

Seichem is kosmische helende energie die de 4 elementen bevat: Reiki (aarde), Sakara (vuur), Sophi-El (water) en Angelic Light (licht/lucht).

Reiki werkt op geestelijk, lichamelijk en emotioneel niveau en aardt alle andere helende energieën. Sakara werkt transformerend en doorbreekt energetische blokkades en weerstanden. Sophi-El heelt vooral op emotioneel vlak. Angelic Light trekt alle energieën waarmee gewerkt wordt naar een hoger niveau en maakt ze krachtiger.

Tijdens een healing met Seichem stemt de healer zich niet af op één specifieke energie, maar op Seichem. De verschillende energieën stromen dan afwisselend en in de mate dat je ze nodig hebt doorheen de handen van de healer.

Hands Of Light - Beveren-Waas - Reiki / SeichemInitiaties

Als je graag zelf met deze energieën wil leren werken om jezelf en anderen hiermee te healen, kan je kiezen voor een Reiki- en/of Seichem-inwijding.

Meer informatie over deze inwijdingen en cursussen in Beveren-Waas vinden je op de pagina Initiaties.

Back to Top