Healing & reiki

Hands of Light - Healing & Reiki

Behalve mindfulness en meditatie biedt Hands of Light ook heel wat technieken voor healing en reiki in Beveren-Waas. Op deze pagina gaan we dieper in op deze eeuwenoude methodes.

Wat is reiki?

Reiki is een Japanse benaming en kan best vertaald worden als “universele levensenergie” of “universele levenskracht”. Seichem is kosmische helende energie die de 4 elementen bevat: Aarde, Vuur, Water en Licht/Lucht. Tijdens een healing maak ik gebruik van Reiki/Seichem-energie. Het is dus niet mijn energie die wordt doorgegeven, maar zuivere energie. Ik werk steeds volledig intuïtief.

Hands of Light - Healing & Reiki

Hoe gaat reiki in zijn werk?

Tijdens een healing lig je op de massagetafel of zit je op een stoel. Je kleding houd je aan. Ik werk op en rond jouw lichaam (in jouw energieveld). Je krijgt een aanvoer van extra energie waardoor jouw energie beter begint te stromen, ook op plaatsen waar deze niet zo goed stroomt. Hierdoor kan er gewerkt worden op fysieke zaken, maar ook op emotioneel of mentaal vlak. Een healing werkt enorm ontspannend zodat er vaak ook tijdens of na de healing bepaalde inzichten komen. Het brengt je meer in balans en creëert een gevoel van welzijn.

Interesse in een sessie voor healing en reiki? Neem dan even contact op. Of wens je er graag in ingewijd te worden? Ontdek dan onze pagina voor reiki & seichem inwijdingen.