Hands of Light Hands of Light

Persoonlijke begeleiding en coaching in Beveren-Waas door
Hands of Light

Carine De Backer van Hands of Light in Beveren-Waas is life & mindfulness coach, healer en teacher. Sinds 2009 begeleidt ze mensen naar een betere gezondheid, meer innerlijke rust, balans en geluk.

Eigen aanpak

Tijdens haar eigen zoektocht heeft Carine zich via cursussen, workshops en lectuur verdiept in diverse manieren om een gebalanceerde levensstijl te bereiken en kwam ze tot de conclusie dat er heel wat mogelijke manieren zijn, maar dat de ene weg net iets makkelijker en sneller gaat of jou net iets beter ligt dan de andere. Ze heeft dan ook een heel eigen aanpak ontwikkeld om je op een snelle en efficiënte manier te helpen.


Waarmee kan Carine je helpen

Bij Hands of Light kan je terecht voor heel wat diensten die jou kunnen helpen op je pad naar balans en rust. Van mindfulness en meditatie tot coaching en zoveel meer. Voor wie is een persoonlijke begeleiding geschikt? Bij Hands of Light in Beveren-Waas is iedereen van harte welkom. Carine helpt jong en oud.

Maak een afspraak

Wens je de verantwoordelijkheid voor jouw eigen leven en geluk in handen te nemen en de eerste stap te zetten om jouw potentieel ten volle te ontwikkelen? Neem dan contact op voor een persoonlijk intakegesprek. We bekijken dan samen wat de meest aangewezen aanpak voor jou is. Wens je een afspraak voor een healing, massage, cursus of workshop? Geef dan zeker een seintje.

Alle op deze website vermelde behandelingen, cursussen, producten, enz. zijn bedoeld om jouw gezondheid en welzijn op een optimale manier te ondersteunen, maar kunnen geen medische, psychologische of psychiatrische behandeling vervangen.

Activiteiten

Graag een cursus, workshop of initiatie volgen? Ontdek onze activiteiten en schrijf je in voor een of meerdere van onze inwijdingen. Zowel individuele begeleiding als groepsessies zijn mogelijk.

Ontdek onze
diensten

Van mindfulness en meditatie tot coaching, healing en reiki en zoveel meer. Bij Hands of Light bieden we een totaalaanbod aan behandelingen en sessies om innerlijke rust en balans te creëren.

Tevreden klanten
getuigen