CONTACT

Hands of LightHazenhof 15 - 9120 Beveren-Waas Belgiƫ
0496 38 82 24
info@hands-of-light.be
BTW BE 0807 397 910

De helende kracht van massages

Hands Of Light - Beveren-Waas - MassagesEen massage zorgt voor een diepgaande ontspanning, bevordert de uitscheiding van afvalstoffen en laat endorfines vrijkomen die je een goed gevoel geven, kortom een bron van herademing !

Relaxatiemassage

Tijdens deze ongeveer 75 minuten durende lichaamsmassage kan je volledig ontspannen en tot rust komen. Er wordt steeds met volledig huidvriendelijke en neutrale massageolie gewerkt. Deze massage stimuleert de bloedsomloop, bevordert de verwijdering van toxische stoffen uit het lichaam, activeert het immuunstelsel en bevordert de spijsvertering.

Rugmassage

Deze is identiek aan de relaxatiemassage, maar wordt enkel aan de rugzijde uitgevoerd. Deze massage duurt ongeveer 45 minuten.

Indische hoofdmassage

Dit is een Ayurvedische massage met Brahmi-olie. Bij deze massage moeten enkel de schouders ontbloot worden. Bij het begin van de massage zit je op een stoel, daarna gaat de massage verder op de massagetafel. Hoofd, nek en schouders, waar de meeste spanningen worden vastgehouden, worden uitgebreid gemasseerd. Door aanraking van de marmapunten – drukpunten volgens de Indische traditie – is dit een zeer diepgaande en relaxerende massage (duurt ongeveer 45 minuten).

Hou er rekening mee dat er vrij veel olie bij deze massage gebruikt wordt. Deze olie zorgt er onder meer voor dat ook jouw haar en huid grondig gevoed worden, maar hierdoor zal jouw haar er na afloop vrij vet uitzien. Je kan dan ook best een handdoek of sjaaltje meebrengen om over het haar aan te brengen als je naar huis gaat.

Magneetmassage

Een zachte massage die de opname van zuurstof in het bloed en het uitscheiden van afvalstoffen extra bevordert, de bloedsomloop verbetert en diepe rust en ontspanning geeft. Vaak ervaren mensen ook de afname van bepaalde pijnklachten. Bij reuma- en gewrichtsklachten kan er ook met een kopermagneet gemasseerd worden. Je kan opteren voor een massage over de kleding heen of een olie-massage op de blote huid. Meer info i.v.m. de werking van magneten, vind je op de ENERGETIX pagina op deze website. De magneetmassage wordt niet uitgevoerd bij mensen met een pacemaker of een ander medisch apparaat met een batterij (insulinepompje e.d.) of bij kankerpatiënten.

Combi-Massage

Tijdens deze massage wordt er ingevoeld wat jij op dat moment nodig hebt en krijg je een massage waarbij diverse technieken gecombineerd worden. Je kiest voor een massage van een uur, anderhalf uur of twee uur. De kostprijs wordt overeenkomstig bepaald.

Hands Of Light - Beveren-Waas - MassagesVóór een massage mag je geen alcohol gebruiken. Als je zwanger bent, allergisch of bepaalde lichamelijke klachten hebt, gelieve mij dan op voorhand te informeren. Bij ernstige gezondheidsklachten kan je best vooraf aan de behandelende arts vragen of een massage wel aangewezen is.

Maak een afspraak

Bij Hands of Light worden enkel massages uitgevoerd die bijdragen tot jouw algemeen welzijn en met respect voor jouw lichaam. Voor erotische massages ben je hier aan het verkeerde adres.

Tarieven kan je hier raadplegen. Om een afspraak te maken, gelieve mij telefonisch te contacteren of via e-mail.

OORKAARSEN

Hands Of Light - Beveren-Waas - Oorkaarsen

Wij leerden de oorkaarsen kennen via de Hopi, maar deze waren ook bij vele andere volkeren bekend. Traditioneel werden oorkaarsen gebruikt om het lichaam en het energieveld rondom het lichaam te zuiveren als voorbereiding op belangrijke ceremonies.

Inmiddels werd er meer onderzoek uitgevoerd en werden verscheidene andere weldoende effecten van de oorkaarsen ontdekt: ze geven vaak verlichting bij hoofdpijn en migraine, sinusproblemen en keelpijn. Ze activeren de bloedcirculatie en het lymfesysteem. Ook op stress, angst en zenuwachtigheid hebben oorkaarsen een gunstige invloed.

Voor de plaatsing van de oorkaarsen krijg je een korte oormassage die het gebied rondom de oren ontvankelijker maakt en zo de werking van de oorkaarsen bevordert. Deze massage stimuleert ook de reflexzones en acupunctuurpunten op de oorschelp.

Contra-Indicaties

Alhoewel er geen contra-indicaties bekend zijn, wordt het gebruik van oorkaarsen afgeraden bij een doorboord trommelvlies, acute oorontsteking, bij implantaten in het oor en bij epilepsiepatiënten. De dag van de sessie mag je geen alcohol drinken.

Kwaliteit & Veiligheid

Om de kwaliteit en de veiligheid te garanderen, worden er bij Hands of Light enkel originele oorkaarsen gebruikt. Deze worden volgens een geheim en origineel oud recept gemaakt.

Er worden fijne honingextracten, 100% zuivere was, fijngestampte traditionele indiaanse kruiden, salie, Johanneskruid, hoog geconcentreerde etherische salie essence en bestrijdingsvrij en niet chemisch behandeld katoen gebruikt.

Verder zit er een filtertje in de koker van de kaars waardoor er geen as in het oor kan vallen. Een deel van de winst van de verkoop van de Biosun oorkaarsen gaat naar de Hopi-indianen.

Sessie

De volledige sessie (oormassage, oorkaarsen, relaxatie) duurt 30 à 45 minuten.
Tarieven kan je hier raadplegen. Om een afspraak te maken, gelieve mij telefonisch of via e-mail te contacteren.

Back to Top