CONTACT

Hands of LightHazenhof 15 - 9120 Beveren-Waas Belgiƫ
0496 38 82 24
info@hands-of-light.be
BTW BE 0807 397 910

Breng lichaam en geest tot rust dankzij Mindfulness en meditatie

Hands Of Light - Beveren-Waas - Reiki / SeichemIedereen heeft het tegenwoordig erg druk. Door onze jachtige omgeving krijgen we ook enorm veel prikkels te verwerken. Hierdoor vinden we vaak nog moeilijk rust wat dan weer tot stress, slapeloosheid, piekeren, ... leidt. Op termijn geraken we fysiek en mentaal uitgeput. 

Wil je terug rust in je hoofd en meer energie ? Neem dan deel aan de cursus Mindfulness of kom mediteren !

Cursus Mindfulness

VERANDER JE LEVEN IN 8 WEKEN !

Tijdens de cursus Mindfulness worden er een aantal eenvoudige oefeningen en technieken aangeleerd die je geest tot rust brengen. Je leert spanningen loslaten, je vitaliteit herwinnen en hoe je  “Mindful” in het leven kan staan. Een belangrijke bouwsteen van Mindfulness is meditatie. Meditatie is helemaal niet voor zwevers, maar voor mensen die stevig met beide voeten op de grond staan. 
Om een optimaal resultaat te bereiken, gaat de cursus door in een kleine groep van min. 4 en max. 8 personen. 

Wetenschappelijke studie

Recente wetenschappelijke studies (o.m. van de John Hopkins en Harvard universiteiten) hebben aangetoond dat door het regelmatig toepassen van Mindfulness Meditaties het geheugen verbetert, het zelfbewustzijn en empathisch vermogen toenemen en stress en onrust afnemen

Na een tijdje voel je je dan ook beter, zowel fysiek als mentaal, en hervind je langzaam je evenwicht. Dit alles zorgt ervoor dat je de uitdagingen van het leven beter aankan. Je maakt je minder snel druk, oordeelt minder, kan beter bij jezelf blijven en ziet vaak oplossingen die je eerst niet zag.

Oefenen

Om een optimaal effect te bereiken, wordt er verwacht dat je thuis dagelijks 10 à 15 min. voor jezelf uittrekt om de oefeningen die in de cursus staan in te oefenen.

Deze cursus bestaat uit 8 wekelijkse lessen en kost € 250,- incl. syllabus met oefeningen. Ook de meditaties krijg je doorgestuurd (via e-mail of WhatsApp) zodat je deze thuis kan beluisteren.

Schrijf je snel in

Als je reeds enige ervaring met Mindfulness of meditatie hebt, kan je deelnemen aan de meditatie-avonden.
Een ideaal moment om innerlijke rust te ervaren. De data van de cursus Mindfulness en de meditatie-avonden te Beveren-Waas vind je terug op de kalender

Back to Top