CONTACT

Hands of LightHazenhof 15 - 9120 Beveren-Waas Belgiƫ
0496 38 82 24
info@hands-of-light.be
BTW BE 0807 397 910

Behandeling met oorkaarsen

Hands Of Light - Beveren-Waas - OorkaarsenWij leerden de oorkaarsen kennen via de Hopi, maar deze waren ook bij vele andere volkeren bekend. Traditioneel werden oorkaarsen gebruikt om het lichaam en het energieveld rondom het lichaam te zuiveren als voorbereiding op belangrijke ceremonies.

Weldoende effecten

Inmiddels werd er meer onderzoek uitgevoerd en werden verscheidene andere weldoende effecten van de oorkaarsen ontdekt: ze geven vaak verlichting bij hoofdpijn en migraine, sinusproblemen en keelpijn. Ze activeren de bloedcirculatie en het lymfesysteem. Ook op stress, angst en zenuwachtigheid hebben oorkaarsen een gunstige invloed.

Voor de plaatsing van de oorkaarsen krijgt u een korte oormassage die het gebied rondom de oren ontvankelijker maakt en zo de werking van de oorkaarsen bevordert. Deze massage stimuleert ook de reflexzones en acupunctuurpunten op de oorschelp.

CONTRA-INDICATIES

Alhoewel er geen contra-indicaties bekend zijn, wordt het gebruik van oorkaarsen afgeraden bij een doorboord trommelvlies, acute oorontsteking, bij implantaten in het oor en bij epilepsiepatiënten. De dag van de sessie mag je geen alcohol drinken.

KWALITEIT EN VEILIGHEID

Om de kwaliteit en de veiligheid te garanderen, worden er bij Hands of Light enkel originele oorkaarsen gebruikt. Deze worden volgens een geheim en origineel oud recept gemaakt.

Er worden fijne honingextracten, 100% zuivere was, fijngestampte traditionele indiaanse kruiden, salie, Johanneskruid, hoog geconcentreerde etherische salie essence en bestrijdingsvrij en niet chemisch behandeld katoen gebruikt.

Verder zit er een filtertje in de koker van de kaars waardoor er geen as in het oor kan vallen. Een deel van de winst van de verkoop van de Biosun oorkaarsen gaat naar de Hopi-indianen.

SESSIE

De volledige sessie (oormassage, oorkaarsen, relaxatie) duurt 30 à 45 minuten.

Tarieven kan u hier raadplegen.

Om een afspraak te maken, gelieve mij telefonisch of via e-mail te contacteren.

Back to Top